Hey Baby, I think I wanna marry you

If someone, sometime, for some reason, decided they wanted to marry me, this could give you an idea of how to get a YES;
(tänkte att det är säkrast att skriva på Engelska, men vet ju aldrig vilket språk Prince Charming (För jag hoppas ju att det är han som vill gifta sig med mig) talar. Kanske skulle ha skrivit på ryska också..?)



ah, well..

Irene lämnade mig just. Vi har suttit på cafe nero och surrat bort några timmar. Innan det lämnade jag barn och hann med en timma på gymmet. Nu förbereder jag mig mentalt för att ta hand om snart treåring i x antal timmar. + mina två andra som också kommer hem snart. puss och kram.


How do I choose between my Head and Heart?

Godmorgon!
Jag har hemlängtan så det bara sjunger om det. 9 dagar kvar, det ska jag väl kunna klara? Tre veckor hemma och sedan stanna med min engelska familj till September. Är dock inte helt säker på att jag vill det längre. Hade vart sååå skönt att få komma hem och stanna hemma.. ett tag...

 

Don't wanna forget, come daylight

Jag vaktar barn och väntar på att klockan ska gå. Om två timmar kommer min Jullegull. Det blir bra ;) Har till och med städat rummet i hopp om att hon ska tro att det alltid är rent och fint. (vem försöker jag lura?, hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv - hon VET att mitt rum inte alltid är ehm, tiptop ...)

I'll be somebody different, I'll be better for you

Köket är städat och tvätten hängd. En klapp på axeln till mig tack! Ska ta tag i de där skjortorna som ska stykas. Känner att jag nog inte kommer hinna med så mycket annat än jobb idag - men så går det när man haft "ledigt" både måndag och tisdag. Det var värt det :)


"Vi ses imorn!"

På sant alltså, imorgon kommer hon, min älskade Julia. Åh så jag ska pussa på henne.

I flera dagar ska jag bara pussas och pussas!






And no need to worry, that's wasting time

Jag älskar den här låten, filmen också för den delen :)


quietdancing at last

På onsdag kommer min älskadeste Julia hit till mig! Jag kommer typ dö av lycka! Har inte sett männsiskan sen nyår.




den sista april

Gårdagen spenderades i Oxford med min Italienska :) Vi åt glass, hängde i botaniska trädgårdar och strosade runt. Fick med mig en jeanskjol och två linnen hem. Heh, kunde inte hålla mig heeelt från shopping ju.

 




RSS 2.0