My oh My, do you wanna say goodbye

Och förresten, på måndag kommer min älskadeste Annah! Hela sju veckor ska hon bo nära mig, det blir ju helt fantastiskt! + att jag är sugen på godiset som hon lovat mig.

kissemisse

Näej, jag orkar inte blogga idag helt ärligt. Nu ska jag i alla fall klä på mig lite kläder och så, sedan möta Hanna och Vickan för födelsedagsmiddag. För Vickipicki bli stor flicki idag. typ.


It's just another day for you and med in paradise

Traffade Linnea for att ata Lunch igar, det blev italienskt, huuur gott som helst :) (OBS! Lagg marke till att jag har hittat ogonen till min smiley nu, kanner mig sjukt duktig!) Vi satt och pratade i flera timmar pa Vapiano, det var jattemysigt! Efter det var det dags for mig att aka hem och ta en dusch. Skulle ju mota lovley Hannabixo och Vickan. Tog mig till Picadilly dar Hanna motte mig och vi tillsammans traskade till B@1. dar stannade vi till stagning, da drog vi oss till Hannas valdigt italienska place. Blev bjuden pa pasa och pesto till och med. Fick sen lov att ta taxin hem, vilket kanske inte var det basta for min planbok. Far halla igen pa nagot annat istallet helt enkelt, for det var nog ett smart drag anda. Nu ska jag ut i solskenet och njuta av att vara har! Ikvall ska jag traffa Jannike och hennes tyska van, kul! :)



Oliv och Kraka

Godermorgon

Vaknade upp i Londonsk lagenhet imorse, vilket inte kandes daligt nanstans. Kom hit igar runt ett tiden och sedan dess har jag hunnit med sen lunch med Maria, som ar en slags kusin for de lasare som inte har koll pa sadant. Det ar ocksa hennes lagenhet jag vaknade upp i om nagon vill veta, tack och bock, jattesnallt av henne att lata mig stanna har! Anyway, efterlunch motte vi upp en av hennes vanner for att fa tag pa lagenhetsnyckel till mig. Sedan satte vi oss pa en pub med denna vanoch efter det akte vi med henne till Richmond for att sedan ta taget darifran hem. Kom hem, duschade och at mat. Gjorde oss i ordning och gick sedan till en annan pub dar vi motte Marias kille och hens kompis. Nar de stangde akte vi till denna killens lagenhet och strax innan tre fick jag skjuts hem. Min dag i korthet alltsa, om nagon ville hora. Jag hade i alla fall en bra dag, jag menar, hur kan man inte, i varldens bastase och underbaraste sta´d?

oooh, upptackte just hur man gor _ pa denna dator! Bara snabela kvar nu. Och kolon. Jag saknar mina smileysar. har tillexempel hade det passat bra med en ledsen sadan, men naej, icket. ahmen, skitsamma, godnatt holl jag pa att saga. Godmorgon, ha en fin dag, det ska jag ha!

Im not the kind of girl, who gives up like that

Idag ska jag ta med mig kameran, och forhoppningsvis komma ihag att anvanda den, har blivit lite dalig pa sadant.


blah blah blah

Hejhej hemskt mycket hej. Idag har jag varktat barn från kvart i åtta till halv ett ungefär. Vi har målat vägen i olika färger och spelat fotboll med "de stora pojkarna". Sitter och funtar på vad jag ska ta med mig till London imorgon. Måste ha tag på min resväska som är på vinden, vet inte hur man tar sig upp dit, heheh.

Ikväll ska jag nog stanna hemma, orkar ärligt talat inte hoppa på bussen. Orkar inte heller sätta på mig något vettigt eller sminka mig. Så, hemmakväll med Harry Potter och The Notebook får det nog bli. Inte helt fel det heller. Fast, har för mig att man brukar stoppa i sig något som smakar gott när man har filmkväll. Kanske får pallra mig ut en sväng trots allt och köpa något. Eller så är jag duktig och låter bli? Jobbigt läge.

Have I told you latley that I love you?

Förresten så pallrade jag mig till Salisbury idag, hehh. Träffade tjejerna på Starbucks och jag bestämde mig för att vara lite wild and crazy och beställa något annorlunda just idag. Min italienska vän var före mig och valde en Grande Chai Tea Latte. Starbuckskillen tittar på mig med glimten i ögat och säger; Och samma sak för dig? Jag ba; heh, näe, inte idag. Varpå han säger; Hm, men du brukar ju alltid ha en Grande Chai Tea Latte, don't you? Berättar då för honom om att jag tänkte testa något nytt idag, han skrattar lite och säger något i stil med att det kan ju vara kul ;)

Fick mig att fundera på om jag kanske spenderat lite för mycket tid på Starbucks, när han till och med vet vilken storlek jag vill ha...  Å andra sidan, näej, nästa gång ska jag gå in och beställa "det vanliga".'


man måste tydligen ha en rubrik till ALLA inlägg. aHsirriterande

det är kaaaallt. Ute och inne. Har vart ute och sprungit. Och lagat mat. Och diskat. Bra jobbat om jag får säga det själv. hehh. Så, för tillfället sitter jag här, i mitt rum, och fryser. Känner mig inte sådär jätteroad så funderar på att ta ut linserna (som skaver som f*n), sätta på mig tjocksockar och mjukisbyxor och sedan krypa ner under täcket. Det känns ganska lockade för att vara helt ärlig.

  

Så här kul har jag förtillfället. Awesome.

ABCDEFGHILJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Skulle vilja hoppa på X3 till Salisbury, men jag har inte pengar. Så jag måste stanna här. Och bläh, vad jag inte känner för det.  Vill inte vara ensaaaaaaaaaaaam. Det får väl bli en promenad. Solen skiner ju i alla fall. Och på lördag hägrar London.

Sometimes I wish we could just pretend, even if only one weekend

Söndag kväll

Tro det eller ej, men jag lever faktiskt! Även om det kanske är svårt att fatta, med tanke på hur sjukt dålig min uppdatering har varit på sistone.

Kom i alla fall hem till Fordingbride strax efter halv åtta ikväll, har varit borta sen i fredags då helgen började med filmkväll hos Irene. Tanken var utgång efter det, men ingen av oss var sugna och vi kände att det var bättre att leka soffpotatisar istället. Vilket var myyycket trevligt! :)

Lördag morgon bjöd på springtur med samma gäng, det vill säga Jannike, Irene, Elin och jag. Tog en dusch hos Jannike och därefter följde hon mig till stan där jag träffade Elin. Vi tog höstiga hoppbilder i en park och satte oss sedan på vårt älskade starbucks och pratade svenska. Senare på kvällen drog jag till Bournemouth och pratade ännu mer svenska.



Söndag morgon började med solig promenad med havsutsikt. Träffade Elin och Emelie på Starbucks (hehehe), där han jag sitta i si så där 30 minuter innan Jannike kom och jag följde med henne och Elin till Downton för att kika på fotboll. (ja, ni läste rätt, fotboll.) Efteråt lämnade vi av Jannike och träffade återigen Irene för chailatte på starre osv.

Och som sagt, nu är jag tillbaka, i min säng, och funderar över livet och känner mig lite låg för att vara ärlig. Frågan är, ska jag titta på The Inbetweeners, The Holiday eller Notting Hill? Eller rent av stänga mina två blå för idag och hoppas att jag känner mig taggad på livet när jag öppnar dem imorgon?

 


Jag älskar hästar


Olivia säger (19:27):

Hur kommer du att dö i ridsporten?
Olivia Sålde sin häst när hon fick reda på att:
Din häst gnäggar så högt så att du blir rädd och flyger upp i taket, där finns det en spindel som biter dig och du dör.

Olivia säger (19:28):
fuck.

Julia säger (19:29):
nääääääää spindel-dödusch
ska också göra det testet!"

Olivia säger (19:29):
ahhaa, gört!

Olivia säger (19:30):
asläskigt

Julia säger (19:31):
Du kommer med största sannolikhet aldrig att dö i ridsporten tråkiska testa igen

Julia säger (19:32):
Du dör inte, Din häst sparkar dig på örat så att det flyger av.ska tydligen inte dö

Olivia säger (19:33):
hahahahahaa
skrattar för mig själv

Julia säger (19:34):
skratta inte
stackars mitt öra :(((((((((((


Always balance the portions of colour that you put in to a room

Ehm, hej alla trogna bloggläsare, och förlåt att jag inte har skrivit något. Stackars, stackars er :( Men, jag lever i alla fall och jag mår bra! Bra va? ;)

Det blev inget Bournemouth i helgen, det blev på tok för dyrt och komplicerat. En annan gång, när någon känner sig manad att köra. Vi stannade i alla fall i Salisbury, och hade en riktigt bra kväll! Resten av veckan har jag mest spenderat i hemma i Fordingbridge för att spara pengar. hehh. Ska till London den 23:e, och jag har ingen aning om var mina slantar tar vägen.. Löning imorrn i alla fall, då blir jag hela 65 pund rikare!! Yeeey!

På colleget i tisdags fick vi blanda färger. Blå+gul=grön, röd+blå=lila,gul+röd=orange. det var en mycket lärorik lektion :)


 




I throw my hands up in the air sometimes

Nu ska jag hoppa i paltorna, bege mig till bussen mot Salisbury, träffa tjejerna, göra mig i ordning och sedan drar vi till Bournemouth :)



Elin, jag, Jannike, Irene, engelskman



Elin och Olivia

puss och kram


You have a cute smile

Igår fick jag en puss av lille T när jag lämnade han på skolan, det var fint! :) Kom hem och bestämde mig för att äta en lång och god frukost innan jag började med damtorkningen. Klockan alltförsent snabbkollade jag facebook och såg att planen var att vara hos Jannike i Salisbury klockan 12. Då blev det snabba ryck och jag tog bort allt dam på 20 min, nytt rekord och det blev faktiskt rent! (vad har jag hållt på med liksom, varför tar det alltid annars mycket längre?) Träffade i alla fall upp en stressad Elin och fick lift med henne till Jannike. Där planeradee vi både fre och lördagskväll.

Väl hemma igen lekte jag och T litegrann innan mamman kom hem. Fick höra att jag har varit great den här veckan, vilket kändes sköönt!

Kvällen spenderades med tjejerna i Salisbury. Vi kollade film hos Jannike och gjorde oss iordning för att shakea ass. Vilket vi också gjorde. Det var roligtehh. Ikväll taggar vi Bournemouth!


godmorgon världen

Denna torsdag har bestått av jobb. Hade säkert kunnat göra klart allt innan lunch om jag vart effektiv, men jag drar alltid ut på allt så rackarns länge. fattar inte varför, det är ju bara ovärt och jag hinner göra nada annat. Och ivkäll har jag barnvaktat och strukit skjortor och diskat. Det tog sjuuukt länge att stryka och det blev inte ens helt slätt :( Ska det vara så? Är jag normal?


WTF

Efter att ha lämnat gossen på skolan gick jag hem och hängde tvätt, kuligt värre. Tömde lite soptunnor och lite annat sånt. Sedan satte jag mig på bussen till Salisbury och mötte upp Jannike, Irene och Peter på Starbucks, där satt vi ett tag tills Jannike skulle köpa present till sin far. Följde med henne och på en av affärerna skulle vi gå förbi en typ treårig flicka i barnvagn. När vi var precis framför henne utbrast hon; WHAT THE FUCK! Jag blev typ helt chockad och tittade på mamman som såg smått generad ut, eller nåt liknande, vet inte riktigt vad hennes min betydde. Vi gick i alla fall förbi och fick kämpa för att hålla oss för skratt tills vi kom ut. Serri, en treåring, ba hej?

I alla sina dagar

Once upon a time there was this silly little lad who had a silly little umbrella. This umbrella was a very nice umbrella and it was blue. Every morning the sillt little lad took his silly little umbrella for a walk. They loved to walk. One day they went further than usual.

And they lived happily ever after. The end.




A sailor went to sea, sea, sea...

Det var en inte så kul morgon. T gjorde allt för att jag inte skulle hinna med bussen, gaaah, blev typ galen. Men när jag sa att jag bara hade "ett tålamod kvar och när vi började hade jag fem!" så gjorde han istället allt för att jag skulle få tillbaka "mina tålamod". då gick det bättre och både han och jag kom i tid till skolan ;)

College gick väl hyffsat, behövde inte vara så kreativ idag, heh. Efteråt mötte jag och Elin upp Irene och Emelie på starbucks där vi satt tills det var dags att hämta barn från skolor. På tal om hämtning så snubblade T när vi var påväg hem och skrapade upp knäna. Så vi fick traska till skolsköterskan. Det var inte så kul. Meeen, efter det har allt varit frid och fröjd = bra. ah, okej, det var det, nu orkar jag inte skriva mer.

Är i alla fall mätt efter att ha ätit morotsoppa om någon undrar. Och T ligger i sin säng och sjunger, låter fint.


puss!

Har tvättat handdukar och badrumsmattor idag. Skurat köks och toagolv. Lagat mat. Diskat. Röjt undan spindlar. Haft picknick i en kohage. Lekt kurragömma. Och druckit te.
Alltså, det här med att ständigt vara på jobbet känns inte helt ok. Måste alltid vara redo och känner mig alltid stressad över att jag inte gjort allt på "rätt sätt" eller att jag har glömt något. För det är tydligen alltid något. Börjar får ont i magen av det. Inte så kul kanske. I alla fall, den 23:e har jag nästan två veckors ledigt, det ska givet firas med en tripp till London! Taggggg ;D

Imorgon är det college som gäller, ska fortsätta med min skiss och håller tummarna för att jag är kreativare den här gången. Annars är det illa på riktigt ;)

Näej, nu ska jag titta på Notting Hill, hehehe, så jag är redo att lämna tillbaka den till Elin imorgon :)

puss och kram


det är möjligt att vi är sötast i världen

Vi poseade i stallet allt för många gånger, och jag vill ha mer av detta poesande



vi var ganska fula fast vi är söta


Logga in nu din krov, väntar ju och väntar och väntar och väntar


Jag älskar dig



We sure are cute for two ugly people

Every little helps

jag känner mig glad. det är en skön känsla som är mer än välkommen att stanna kvar.



saknar dock min syster jättemycket för tillfället, umeå är långt borta. Men som sagt, jag är glad :)


gillar helg

Gårdagen började med en stressad jag skyndade till bussen som skulle ta mig till Salisbury. Hann med den och åkte med Elin och Jannike till Irene för att ta hennes bil till Southampton. Vi startade på IKEA, (yay!) där jag passade på att köpa lite svenska nödvändigheter. (typ skorpor, kaviar, HUSHÅLLSOST och Mmmmarabou). Shoppade på ett fullsmockat Primark där jag fyndade mjukiskläder. Hälsade också på hos starbucks och en hel massa andra affärer. Inhandlade även träningskläder, äntligen, så nu ska jag börja röra på mig igen för det är på tiden! Ett X antal timmar senare satte vi oss i bilen igen.

Jag och Jannike stannde hos Irene ett tag på kvällen och Elin åkte hem för att sitta barnvakt. När det var dags för Irene att dra ut på egna äventyr åkte jag och Jannike hem till henne för att vänta på Elin. Kvällen bjöd på film, dans och skönsång. Trevligt trevligt!

Idag har jag och Elin suttit på Starbucks länge och väl och pratat och pratat. Nu är jag hemma igen, tro det eller ej, och antar att det snart är dags för supper. Grattis om ni har läst detta och ännu mer grattis om ni faktiskt förstod något av det!





Utkast: Okt. 1, 2010

Har haft ett låååångt snack med päronen, och jag måste säga att saker och ting känns tusen gånger lättare nu! Den där enorma stenen som låg och tryckte i mitt bröst är borta och livet är liksom levbart igen. Imorgon är det Southampton med tjejerna som gäller, tagga! Och lärdagskvällen bjuder på film och sleepover hos Jannike. Ska börja planera var jag ska ta vägen under Half term, då jag har två veckors LEDIGHET! Den förra Au pairen har lämnat två feta guide böcker + en j*vla massa broshyrer som jag ska kolla igenom ordentligt!

Änligen kan jag andas igen! Känner också att jag kan dela med mig av lite bilder från mitt och Irenes äventyr här om veckan. Vi körde förbi en by där alla hus hade gjort en slags docka och som stod uppställda lite varstans, jättekul tyckte vi och hälsade på Svampbob, Harry, X-factor juryn, Shreck och en rackarn massa andra roliga typer! Självklart var vi tvugna att posea (?) astöntigt med hela bunten ;p

 










-

det låter som att det är någon som ropar utanför mitt fönster. vilket är lite märkligt eftersom jag bor på andra våningen..

It's not too far either, so we'll be back in time for tea

det regnar katter och hundar idag.
det är grått och blött och perfekt för att sitta inomhus under täcket och inte göra någonting alls.
Jag har dock städat.
Och promenerat på lerig väg till T's skola.
Både dit och hem igen.

Igår kväll kom mitt halsont tillbaka och det tog typ en timma innan jag lyckades somna. Näh, nu ska jag sluta gnälla. Det får bli Notting Hill för min del, för typ sjuttonde gången sen onsdags. hehhh. Imorgon bär det av till Southmapton med tjejerna, då ska jag vara frisk! :)

RSS 2.0