Mellanmjölk och Kalles kaviar

Idag står julklappsshopping på schemat. Så ska väl slänga på mig paltorna och bege mig ut i snön för att möta Matilda klockan två! Har ju lovat Thomas att skicka lite Marabou till honom, så det ska jag också fixa idag :)

Men först ska jag dricka mellanmjölk


Did you give the world some love today, babe?

Idag har jag hopptävlat, he gick fint. Fick med oss en rosett minsann :)
Jag börjar tro att mitt rätta hem är stallet, kanske lika bra att slänga in en säng och bo där på heltid? Eller varför inte bara sno en box, hade kunnat vara najs. Om det inte var så rackarns kallt vill säga. Nåja, efter att inte ha ridit på en sisådär fyra månader så bor jag mer än gärna i stallet.

Har även hunnit med att hälsa på min älskadeste Linnea också. Vi åt lasange, som var gott. Sjöng även singstar, som lät bra. Kind of.

Puss och kram.

ps. känns skönt att vara hemma, men jag är sjukt taggad på att åka tillbaka den 4:e :)

Will I ever see you again?

Home sweet home. Har vart ute och ridit i 25 minusgrader. Idag har jag träningsvärk. Har överraskat mammor, systrar, kusiner och mormödrar. Och ja, visst är det skönt att vara hemma. Kunnag gör lite som man behagar, typ öppna kylen när helst man känn före. Men samtidigt så är jag taggad på att åka tillbaka den 4e igen, så jag antar att det är som det ska vara! ;)

Tänkte bjuda på lite bilder från min "sista helg". Och med lite så menar jag lite.

Middag med tjejerna

Elin och Emelie på Boston Tea Party

Sean, Chris, Jeff, Tom och Irene leker litegrann


Once upon a time..

Måste säga att detta var den bästa historien jag hört på flera minuter, ja, till och med timmar.

En gång i tiden, bodde en tjej som heter Olivia. Olivia bodde i England och talade flytande engelska, trots att hon kom från Sverige. Olivia hade verkligen blå ögon och mycket blonda hår och såg ut som en typisk svensk! Olivia var värdelösa på strykning, så anlitade hjälp från en engelsk man gratis! Olivia var en oerhört trevligt flicka! skämt! Inte den fin bit ändå. Olivia var tvungen att plötsligt återvända till Sverige för att sköta sin familj till jul. Slutet! För nu!

In the meadow we can build a snowman

Hej och välkommen till min otroligt väluppdaterade blogg! Detta har hänt;

1.Jag åkte till Bath med mina fellow au pairer Jannike, TYSKLAND, Elin, SVERIGE och Irene, ITALIEN.
2.Vi träffade tomten.
3. Åt middag på Boston Tea Party, det var gott
4. Åkte till Irene med Elin och hade pyjamasparty.
5. Hängde ännu mer på BTP.
6. Kramats
7. Haft ledig morgon = jävligt najs att inte behöva arbeita.
8. Slutat på Colleget
9. Ätit middag det var också gott
10. Jobbat
11. Kommit fram till att jag kommer sakna min lilla Thomas gaaalet mycket.


And I remember the truth, a warm december with you

Imorse när jag vaknade var det alldeles vitt på marken! Och jag blev lite pirrig i kroppen, för det var ju så himla juligt och fint! Dock är det inte lika kul att jag har tappat bort husnycklarna. I snön. På ett stort fält. När jag och Thomas kom hem från skolan och jag skulle till att låsa upp dörren fanns de nämligen ingenstans. Så jag slänge in Thomas hos grannarna och sprang tillbaka till skolan i hopp om att hitta dem där. Men icket! Fröken som var kvar hjälpte mig att leta, hon följde mig hela vägen hem, hon måste vara en ängel av något slag. Hon pratade också med min vmamma och förklarade hur det låg till. (Hon måste vara mer än en ängel, ett helgon kankse?) Hor som, hittade inga nycklar. Så imorgon är det jag som går ut på fältet och letar nycklar. I snön. Bra tajming. Jävla snö. Jävla nyckar.


Det ordnar sig, det gör det alltid

Jag börjar få panik. Snart åker jag hem (förhoppningsvis bara över jul) och jag vill så gärna så gärna komma tillbaka den 4:e. Det gör liksom ont i hela mig, så mycket vill jag. Och shit, det är jävligt frustrerande att inte ha en aning om vad som kommer hända. Men, hoppet är det sista som sviker, har jag hört. Så nu håller jag tummar och tår, fingers crossed och allt vad det heter. För den fjärde januari thugohundraelva sitter jag på planet tillbaka till england och salisbury där mitt jobb och bostad och allt annat nödvändigt väntar på mig. Bra va? ;)


RSS 2.0