För snart är det jag som är Kung

det är dagar som denna som jag inser hur många vänner jag faktiskt har där hemma. Här har jag inte lika många, tro det eller ej ;) Och just idag så jobbar en, en annan har dragit till Bournemouth över dagen och en tredje mår som han förtjänar. Ah, näej, får väl hitta någon annan som har tid för mig idag. Någon ska väl vara tillgänglig? För fler en tre människor känner jag ju faktiskt... Hoppas jag..


If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me

I morse vaknade jag av att mina två äldsta bråkade om vad de skulle äta till frukost. Korv eller pannkakor. Uääh, tänkte jag och ville inte alls äta något av det så jag försökte stänga mina två blå och somna om. Det gick trots gap och skrik. Nu är jag pigg som en nötkärna så jag ska försöka hitta någon som vill leka lite med mig. Det går säkert också. Hoppas jag.

Quietdancing for life

BLAAAAAAAAH. Jag har tråkigt.
Det får nog bli lite quietdancing trots allt.

Fett med najs och fågelbajs

awesome. det är fredag. det är kväll. och jag jobbar. nu ska jag ju kanske inte klaga med tanke på att mitt jobb har bestått av att titta på film och spela ett spel. Nu sover di små och jag kan göra vad jag vill. Utom att lämna huset, sjukt najs med tanke på att min kära vän så vackert bett mig pallra mig ner till staden för att skaka rumpa (typ) och trust me, det hade jag mer än gärna gjort. Nåja. Får väl skaka rumpa i mitt rum. Ensam. Det kan ju vara lite spännande det med.

Gud som haver barnen kär..

I morse när jag vaknade hörde jag hur någon skramlade med tallrikar och bestick ute i köket. Så jag hoppade upp (släpade mig upp) för att se vad som stod på. Det var min sjuåriga lilla tös som dukade fram frukosten, hon hade till och med kokat te till mig, henne själv och pappan. Ska kanske tillägga att frukostframdukningen är vad jag gör på morgnarna och att Sophie vanligtvis är galet långsam i allt hon gör. Jag blev lite smygstolt över henne ;p

Jag har i alla fall hunnit titta på´barnprogram med Ben, städa två toaletter, dammsuga hela huset + skura köks och toagolv. Jag var liksom färdig klockan tio. Heja Olivia, du är bäst, du är den som hinner mest, Heja, Heja, Heja!

Nu ska jag klä på mig och sätta på mig ansiktet, dags att möta Jannike och Irene vid colleget. Det blir lunch hos Irrepirre idag. Nämnde jag förresten att jag inte jobbar mer idag?


Januari tjugosex tjugohundraelva

Ben (2 år) : Olivia, Olivia!
Jag: Yes Ben?
Ben: I want to make puppets of my family. One mummy, one daddy, one sister, one brother and one Olivia. Is that a good idea?

Jag blev precis inräknad i familjen, för er som undgick den lilla detaljen. Jag blev glad. Såhär glad ungefär.


vasaruattdusasaru?

Jag har är döv. Mitt högra öra hör ingenting. Vet inte hur många gånger jag sagt "Pardon?" de senaste timmarna (sen igår dårå). Sjukt irriterande. Och jag blir irriterad för allt och ingenting. Så alltså, en döv au pair är en dålig au pair. Och då kan man ju tacka gudarna för att värdpappan i fråga är läkare. Specialicerad på Öron för att vara exakt. Så då borde det ju inte vara några problem. Och näej, det hade det inte heller varit om det inte var så att denna värdpappa för tillfället befinner sig i Frankrike. Så, det blir en dålig au pair fram tills imogron. Eller onsdag. Åååh, så kul. Och kallt är det också.

Sådärja, nu kan jag återgå till att vara glad igen.

Om det inte vore för det där jävla örat..


Been up all night, staring at you, wondering what's on your mind

Två timmars sömn i natt, och rackarns vad jag har vart pigg hela himla dagen! Inte.
Träffade min Lovley Janne och promenerade in till stan med henne för att snacka lite skit och annat viktigt. Och näej, nu orkar jag inte skriva mer, för jag ska krypa till kojs med min bok. Ps. I Love You. Får se hur många tårar som hinner komma innan jag somnar...


I Guess I need you Baby

Det är varmt och skönt i mitt rum för tillfället. Dock tror jag att det regnar ute. Och snart måste jag öppna dörren och promenixa ner till stan för att träffa en vänlig krabat. Ahskuhl. Måste säga att sängen ser mer lockande ut än regnet.. Men men, schånt e livet.


yeah, well, whatever

terminen.. hallah. Jag går ju faktsikt inte i skolan längre.. Men ni fattar...

I'm sorry, I can't afford a Ferrari.

Hemma från Jannike och jag har cravings för choklad! Eller för vad som helst som innehåller ett halvt ton socker. Shit. Det är i alla fall tyst och skön här för tillfället, di stora barna är i skolan och mamman och lillkillen har åkt för att hämta hem dem. Innan de lämnade mig sa han; We're going to Ollies school, we'll see you at half past o'clock. Ja ba; yay, visste väl att ni skulle vara tillbaka vid den tiden.

Jag och Jannike har storslagna planer för half term (banrnes lov i februari) (skrev just februari med y på slutet.), måste bara höra om jag får ta ledigt den veckan. Jag har ju faktiskt två veckors semester den här terminen.. woop woop.

Januari fjorton tjugohundraelva

Gosh, jag är trött! Hörde inte ens när klockan ringde i morse och det var ju kanske inte så najs. Inte nu för att det var någon större fara, men ändå. Kom precis hem från skolor och katedraler. Min 9åriga pojke går i englands äldsta skola (värsta Harry Potter, hur coolt är inte det på en skala!?) I morse hade de i alla fall ensamble i Salisbury Cathedral, och jag trodde helt ärligt att jag förflyttat mig till the olden days. Eleverna hade sina skoluniformer och typ kåpor ovanpå. Jag ba; oh hej, shit.
Och juste, jag hittade min blivande make också. Tall dark and handsome indeed! Och ja, jag dog. (OBS! Han är inte 9 år, så ni behöver inte oroa er över att jag gått och blivit pedofil. För det har jag inte.)

Nu ska jag i alla fall till min tyska vän Jannike, vi bor ju nästan grannar nu för tin! Ikväll blir det tjejkväll hos Irrepirre, jag kommer somna. Men det blir trevligt, eventuellt bio också för den som är intresserad av att veta det :)
Puss och kram jan banan

ps. Jag har fått mina barn, eller ja, de två äldsta, att gå omkring och sjunga Cooler than me tjugofyrasju. Det är ju lite kul. För nu kommer jag aldrig lyckas få den ur skallen. Well Done Miss Larsson!


Ollie och jag krigade med våra paraplyer på väg hem från skolan.


Passade på att fota katedralen igår kväll när jag gick för att träffa Kevin.

mamma, jag lever fortfarande

Hellu!
Jag trivs som fisken i vattnet kan man säga. Jag leker med barnen och fikar med au pairerna ungefär. För tillfället är jag inte helt säker på om jag har slutat jobba för dagen eller inte.. Vilket är lite drygt. Det står att jag ska babysitta till halv nio, vilket är nu. (Klockan står på 20.31) Men jag tror att mamman ska ut och springa och hon har inte farit ännu. Gah, jag ska ju faktiskt ut och socialisera en sväng ikväll.


Bild från i fredags när vi skulle poesa engelskt. (engeskmän ler inte på kort, kom vi fram till)

Jag lever, jag lever!

Ja, alltså, jag vet, har inte bloggat på typ fem år. Men, jag är tillbaka i England och bor numera hos en falimj i Salisbury, yay! Trivs brao, och har tre barn nu för tiden. Fick internet idag, det var på tiden, har varit utan edan jag kom hit i tisdags.

Har vart jättekul att träffa "alla" igen, men det suger att Elin är i Svea.

Jag och Irrepirre drog till Bournemouth för att spana in vad som händer där om fredagskvällarna. Det visade sig vara mycket. Vi hängde med Sean, Jeff och Kyle.

Ah, jag vet, kort inlägg som inte  säger så mycket. men jag ska skriva mer sedan, någon gång och slänga in lite bilder .

puss


RSS 2.0