Starkare än självaste Pippi!

Usch vad jag känner mig otagg på att pallra mig till skolan idag. Men, det ska göras så det är lika bra att få det bortgjort ;) efter dagens föreläsning är det dags att ta tag i tentaplugget på allvar. Och så tänkte jag försöka slänga in ett träningspass också. Var på Core på SURF (stallet med andra ord) igår kväll, och hade hoppats på åtminstone lite träningsvärk. Men näej, inte ens en liten gnutta. Antingen har jag gjort något fel.. Eller så är jag jävligt vältränad, hehehe ;)
typ som pippi

my first kiss went a little like this

Jag sitter här och försöker tentaplugga. det går väl sådär. Känner att Politik och Förvaltning i Sverige och EU inte är vad jag vill syssla med denna söndag förmiddag. Inte någon annan förmiddag heller för den delen.

Helgen har spenderats på Umeå Jazzfestival (eller freddagskvällen/natten åtminstone) och nej, jag har inte gått och blivit jazz-tokig. Däremot agerade jag dörrvakt. Jag. Med mina knappt 156 cm. Och inte överdrivet stora muskler. Tur att jag har pondus som fan! Och att en viss herr Salem Al Fakir promenerade förbi mig minst tre gånger. Han var inte heller så stor.

Halloween firades med Linnea, vi intog soffläge, åt godis och tittade på film. Passade mig utmärkt ska jag be att få tala om.
(givetvis har jag hunnit med en sväng til stallet också)

ps. jag är lite less på umeå.


RSS 2.0