står du här och smular?

Stranger: May I have your phonenumber?
Jag: No, sorry..
Stranger: But why? I thought you were beautiful even before I knew you were from Scandinavia!
Jag: Ehm, thanks..?

Hey ho, let's go

Irene: This is the way...
Olivia: okey.
Irene: This is the way...
Olivia: Good.
Irene: I haven't finished yet!

I said, I think I need a better drummer boy

happ, sitter här, återigen och väntar på att tiden ska passera. Jag har funderat över varför jag är mer taggad på helg här än vad jag var hemma. Och trot eller ej, men jag har kommit fram till något so liknar ett svar! ready? Ok, här komemr det;
Mitt jobb är förfärligt ensamt. Och jag jobbar hemma och jag bor hemma. Liksom, kommer ju aldrig ut bland folk. Därför min damer och herrar, så är helgen supernajs för jag får beblanda mig med folk och fä.
Ikväll ska jag beblanda mig med stina och irene.
Imorgon med dem + jannike och elin. För vi ska toll Oxfoooooord! tihih

Jag har en känsla av att mina värdföräldrar har ätit middag utan mig. Känns ju asbra. Särskilt eftersom att jag ahr vart hungrid i typ tre timmar nu.


Friday at last

Jag förstår inte varför jag alltid skjuter upp allting till sista minuten. Jag gjorde det i skolan men plugg och jag gör det nu med städ. Jag har liksom fyra dagar på mig att göra bort städet, jag kan alltså sprida ut det så det inte blir så rackarns mycket på en dag. Men näej, jag lämnar i princip allt till fredag, till typ sista timmen på fredag. Och då är det bråttom. Shit asså, det är liksom inte okej. Nu är jag i alla fall färdig (tror jag?) och kan börja tagga helg. Eller ja, först ska ju Thomas hem från skolan, så helg är det väl inte förrns vid halv fem , fem nånstans. Men ändå.

I'm not so pigg

Idag har vi dansat, jag och tompaboy. Vi har dansat och skrivit tackort. Och packat upp tesco ordern. Nu funderar jag seriöst på att slänga in handduken och krypa ner under täcket. (och ja, jag är medvetet om att klockan inte ens är nio, men sängen ser lockande ut. + att den är varm...)

Might be holding your hand, but I'm holding it loose

Gick och la mig runt halv tio igår kväll, var sjukt trött! Vaknade av att jag höll på att hosta upp lungorna, då var klockan halv tolv. Mycket trevligt. Tassade upp och fyllde en flaska med vatten, drack och somnade om. Då vet ni det.

Thomas blev myycket glad över sin födelsedagspresent. (The Gruffalo Rhyming game) Så det var ju najs.


Han blev dock lite för ivrig kvällen innan, och öppnade en liten bit i förväg.



I'M SO HAPPY IM SO GLAD THAT I'VE GOT YOU

OOOOOOO, GUESS WHAT!!

VI HAR VÄRME I HUSET IGEN! DET ÄR NOG VARMARE ÄN NÅNSIN FÖRR OCH JAG SKIPPAR TJOCKSOCKARNA! TJOHOOOO!

ring ring bara du slog en signal

Sitter och skissar på min floorplan. heja mig. känner att inspirationen kanske inte är på topp för tillfället. dock måste den vara det för imorgon är det college och dags att färglägga. = fröken kommer kika. stackars, stackárs hennes ögon kommer blöda :(

Fröken ser förresten ut som hon den där i mmitt stora feta grekiska bröllop. Hennes favoritord är [ååååkeej]

så ni vet.

2010-11-22

Cooler than me


Choose your future. Choose life.

Sitter hos Irrepirrelinonsnille. Vi har hangt pa stan med hennes flickor och Stina idag. det var trevligt. Nu slar hon in julklappar och jag ska ta en powernap. For ikvall nalkas thai mat och jag ar saaaa sugen! har precis skrivit till Dublin familjen och tackat nej till dem. Haller tummarna for Paris, svensk-franska framilj.. Lyon ska ringa snart as well, men min mobil har aslite batterier och jag har glomt laddaren hemma. Men, Lyon kanns inte sadar jattelopckande om jag ska vara arlig. Har en till Dublin familj pa G plus en till Parisare. Men som sagt, haller tummarna for den forsta svensk franska familjen. Det ar till dem jag vill!

Och om det har inlagget inte made nagon sence at all sa ar det lugnt. For jag ar trott som ett apskal och vet inte vad jag haller pa med.
Puss och kram ajoken adjo.

tick tock tick tock tick tock

Måste säga att det är lite olämpligt att jag har en parisfamilj som vill skypa med mig, samtidigt som hla vfamiljen är hemma. Inte det ultimata. What to do?

I alla fall, väntar på att klockan ska bli en sisådär halv sju så jag kan traska till bussen. Ska träffa Irene i Salisbury, och sedan, håll i er, sova hos henne! OMG!! Whatta surprise! Imorgon är det middag med tjejorna som gäller. Thai. Sedan hem och sova, och söndag bjuder p åbarnkalas med 16 femårigar. Hejja ...



Ännu en egobild på mig, ooooh, så trevligt va? ;)

artonde november tjugohundratio

Snodde lite bilder från elinpe, så här har ni gårdagen.








You've got designer shades just to hide your face

Hur länge kan en spindel överleva utan mat?
Har haft en (som min mamma skulle sagt) kompis på toaletten i typ en månad nu. H*n håller till i ett fönsterhörn och kommer fram på natten då det är mörkt. Och jag uuuundraaaar, har den ätit något under denna tid? Eller går den på typ fettreserver? Den är inte så fet, så det kan inte finnas så mycket att ta från. Spindlar kanske inte behöver mat..

You need everyone's eyes just to feel seen

Vaknade i morse och mådde piss, kändes inte så najs och jag vill ehlst inte alls kliva upp och jobba. Men det gjorde jag ändå. Fick ett upplyftande telefonsamtal från PARIS när jag kommit hem från lämnande av Thomas. Fick plötsligt massor av energi, och nu, innan klockan ens är elva, så har jag dammsugit +torkat hela övervåningen, städet toaletten och skurat golven! Ska stryka tre skjortor och sedan ut och springa! Weeeheeeeiii, jag är på G! ;)

Tidsoptimist, javisst!

Försov mig imorse, ajabaja! Ställde klockan på kvart i sju (för att kunna znoosa till 20 över, heheheh) tjugoöver stänger jag av, och tänker, ska ba blunda lite lite lite. Vaknar upp tre sekunder (klockan fem i åtta) senare av att mamman går ner för trappen och säger Byyyeee Olivia, have a nice day! Sätter mig käpprakt upp och ropar tillbaka, men vad jag hoppades skulle låta som en pigg och jagharvartuppeforever-röst. (Det gjorde den inte, lät som Björn G som säger Meeenduurååå) Sedan slänger jag på mig min stora svarta huvtröja (lovley!) och mjukisbyxor. Och bara för att vi var lite sena så tyckte T att det var dags att jävlas och inte göra som jag ville. Blaaaha. Höll på att bli tokig och fick gå in på toaletten och räkna till tio innan jag kunde gå ut och handskas med pökjN igen. Vi kom i tid ialla fall.

Plockade lite och fixade mig själv och stack till Salisbury för att hitta fördelsedagspresent till T som fyller år nästa vecka. Hittade ett spel och träffade sedan tjejerna på Boston Tea Party, som har givit Starbucks konkurrens.

Tog det nog lite för lungt och missade bussen med tre, T-R-E, 3, sekunder. FUCK! tänkte jag och höll på att dö. (tänkte att det skulle vara lika bra att göra det på plats istället för att vänta till jag kom hem och bli dödad där.) Ringde till Elin och som en räddande ängel gav hon mig skjuts till Fordingbrige! Pjuuuuhhh, taaaackkkk!
Hann hämta barnet och sluter gott allting gott.

Ikväll ska jag prata med Dublin, håller tummer och tår för att det går bra! ;D

och jag blir våt om både skor och strumpor

det är grått och regnigt idag. och jag hänger tvätt, dammsuger, dammtorkar och diskar. Imorgon ska jag träffa tjejerna för lunch. känns skönt att komma härifrån ett tag. men som sagt, spön i backen = göra bort massa tråkigheter.

All I needed was the love you gave, all I needed for another day

Jag är hungrig som en varg! Tur att jag har en apelsin i väskan ;)

Ordning och reda, löning på freda!

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv nio sp jag kan börja traska till bussen. Ska träffa Irrepirre i Salisbury ikväll. Vi tänkte sätta oss på någon pub och snacka skit i några timmar. Sedan bär det av till hennes plejs där översovning väntar!



Känns förresten bra att mina läsare lämnar mig. You used to be typ 40 stycken (OMG! Bloggdrottningvarning på den!) och nu.. typ 17. Nästan att jag släpper iväg en tår nedför kinden.

ps. notera gärna mitt vackra halsband från SNÖ of Sweden om ni känner för det. Och Therese, om du är en av de typ 17 som fortfarande läser det här så kan jag berätta att jag använder det flitigt! ;)

hallåååå?

ps. vad hände med kommentarerna? Lost and gone forever?

kallt som fäään

Okej, det är fan illa på riktigt. Kom just in i mitt rum frpn toaletten där jag bortat tänder och tvättat ansikten och sånt där ni vet som man förväntas göra på kvällskvisten. Satte på mig glasögonen och gick, som sagt, in i mitt rum. Tror ni inte att glasögonen immar igen! Så kallt var det där utanför. Huvvaligen! Och välsigna det element som jag har här inne, utan det hade jag varit ingen. Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på en film av någe slag. Hade vart najs att ha nått att tugga på, men nooope inte det. Lika bra kanske så jag inte får hål i tänderna eller nåt annat otrevligt. Puss och kraaaaooom.

Lord Voldemort has returned

Vår italienska vän använder sig av tre uttryck;
1. Come on!
2. Well done!
3. Oh my gosh!
+ att tjejen i fråga röker.



Idag på Boston Tea Party:
1. Elin upp en Rökning förbjuden bild.
2. Jag flinar lite och säger; "Well done!"
3. Irene utbrister; "Oh, Come oooon!"



Och ja, jag tyckte att det var hysteriskt roligt och skrattade så mycket att en man trodde jag skulle falla ihop. Ja, jag har bra humor. Kalasbra om jag får säga det själv!


Jag är här och mitt liv är bara mitt, och den himmel jag trodde fanns, ska jag hitta där nånstans

Jag kände mig själv rätt. Jag höll ögonen öppna in i det sista.



Helt ärligt så trivs jag bättre och bättre här. De klagar inte lika mycket när jag gör något fel och stämningen är helt enkelt mycket bättre. Säger inte att allt var dåligt innan, men helt ärligt, jag hade en klump i magen varje gång jag skulle "hem", och det var för att jag visste att det skulle klaga på något. Jag har kommit in i rutinerna på ett helt annat sätt och Thomas är helt jättefin som vanligt. (läs som oftast) Jag märker verkligen att han tycker om mig, och jag tycker om honom så otoligt mycket tillbaka. Och jag har jättefina vänner här och allt liksom känns bara..bra.. helt enkelt. Därför måste jag säga att det känns en aning underligt att föräldrarna sitter nedaför mig och skypear med en tjej. Har ingen aning om vem hon är eller så, för de har inte berättat något för mig. Men jag hör att det är en eventuell efterträdare. Hörde också något om Nya Zeeland, kanske är hon därifrån? Hur som helst, ska väl inte klaga. Jag flyttar ju förfan till LONDON efter jul! Och JAAA, vad jag är TAGGAD!!!


Fick också just veta att jag visst får jobba under jul, så heja, det känns ju kalas!

If I fell in love with you, what would you do about it?

Och juste, på väg till colleget imorse, fick jag sitta på bussen i nästan en hel timma. Jag var dyngsur och hade lite bråttom. Det var kul! åååh, jag älskar bussar. Vi träffade i alla fall en ny au pair idag. En svensk tös. Måste säga att det är många svennar här, finns det någon kvar i Sverige?

Nu ska jag sätta igång en film, och föhoppningsvis somna till den. Men känner jag mig själv rätt så kommer mina ögon envist hålla sig öppna tills eftertexterna slutat rulla. Det är nåt med mig och tv:n, kan liksom inte somna framför den.

En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör

Idag när jag skulle ta bussen hem från Salisbusy hittade jag inte den där f*cking biljetten som jag betalade 4 pund för i morse. Och eftersom det var "den sura" busschauffören lät han mig inte sätta mig ned och leta reda på den, utan KRÄVDE att jag skulle ta fram den innan han körde, eller köpa en ny. Annars var det bara att kliva av bussen. Eftersom jag desperat behövde åka hem med den bussen var det att betala en ny biljett för tre pund som gällde. Frågade om jag kunde få tillbaka pengarna om jag hittade biljetten, men han sa klart och tydligt Nej till det. Givetvis hittade jag biljetten när vi började rulla. Jag är inte bitter. Önskar inte alls att det var den skönt flummiga chaffisen som satt bakom ratten. Inte alls. Jag är ju rik som ett troll, så det är luggge föfaan.

Will you tell me once again, that we're gonna be just friends

If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me


It's not fair and I think you're really mean

Helt ärligt så är husen i Englandet kalla helt av sig själva. Detta huset har fått hjälp på traven, för uppenbarligen tyckte inte the central heating att det var tillräckligt kallt och bestämde sig för att gå sönder. Jag, som redan inna sov med tjocksockar och mjukisbyxor + tröja under mitt tjocka täcke tyckte att det var en dålig idé av the central heating. Dock måste jag säga tack och bock till "bärbara element" som är loooovley. Tror faktiskt att mitt rum är varmare än nånsin just nu. Fast jag sitter med tusen kläder på...

Känner också en viss panik över att åka härifrån och inte komma tillbaka. Menar, är jag verkligen färdig med detta? Och ja, klart jag vill till London, det är ju likesom DET jag vill. Men ändå. Jag är typ livrädd. Någon som har ett jobb till mig över jul? Så jag kan tjäna kosing och vara ekonomiskt oberoende? Hade vart skönt, så hade jag inte behövt panika över att hitta ett jobb typ första dagen i Londontown. Och då kan jag fixa NI-numret efter jul, när jag har en adress. Åååh, jaaa. Som sagt, någon som har ett jobb till mig..? Snälla...?

You might wanna tune in

Födelsedagsmiddag för Irene i fredags. Vi picknickade på Jannikes vardagsrumsgolv där vi snackade skit och fnissade.







På lördagen tog jag och Elin med oss Jannike på jakt efter tygprover och annat spännande till vår Moodboard som vi ska skapa på colleget. Vi fick med oss en hel massa tyg, that's for sure. Efteråt begav vi oss till Irene där vi drack varm choklad och tittade på Pretty Woman. Både Jannike och Elin hade ett jobb att sköta så de drog hem och lämnade kvar mig hos Irrepirre. Vi bestämde oss för att dra ut, och trots att vi kände oss förskräckligt otaggade i början så hade vi en grymt rolig kväll!

Och så söndagen, jag hoppade på bussen till Bournemouth och träffade min älskade Honung! Fröken Annah Israelsson. Hon hade dock glömt både choklad och bröd, så det får bli till helgen eller nåt :)



Fjärde november tjugoundratio

Irene fyller 20 år idag, så grattis till det minsann! Vi firade henne på, hehe, starbucks. Med plansh, nalle och muffins. Hon blev glad :) Starbuckskillen kom in med muffinsen och ljus och sjöng happy birthday med oss.

 

Och ja, mina efterjulplaner är London. Bara jag lyckas skramla ihop pengarna. Och ett national insurance number. Men för att få numret måste jag ha en engelsk adress, och för att ha en englek adress måste jag ha ett jobb så jag kan betala för boendet. Och har jag inte numret är det knepigt att få jobb. Därför behöver jag fixa numret typ nu så jag kan söka jobb typ.. nu. OCh hade alltså behövt bevis på att jag bor här, men det känns lite skumt att be vföräldrarna om bevis på det när jag precis har sagt upp mig. hehh . jobbigt läge. Men, äh, det löser sig, det gör det alltid!

Förresten, det är liksom november. Och jag var tvungen att ta av mig min skinnjacka när jag gick till bussen, för jag började svettas. Känns inte helt fel med tanke på att det är typ S.N.Ö hemma.

You're gonna find yourself somewhere, somehow.

Jag har inte behövt föra lille T till skolan på aslänge. Inte en enda dag den här veckan för att vara exakt. Och eftersom det var Bonfire firande idag (nån snubbe som tänkte spränga parlamentet men inte hann firas med fyrverkerier. Dessa Britter.. ) så åt vi middag på Thomas skola och därmed slapp jag matlagning som vanligtvis är min på onsdagar.



Har även pratat med mamman och pappan ikväll. Och gosh, vad mina händer skakade. Berättade för dem att jag inte vill komma tillbaka efter jul, och ja, nu kommer jag helt enkelt inte tillbaka efter jul. Har andra planer minsann, spännande sådana! De tog de i alla fall ganska bra. Så, nu sitter de där nere och letar efter någon tös som känner sig manad att bo och arbeta på samma ställe. Den tösen är inte jag.

Gick hem med Thomas från skolan idag

T: We're gonna play naughty schoolgirls at my party.
O: eh, hah, pardon?
T: We're gonna play naughty schoolgirls at my party.
O: Naughty schoolgirls? Oh, how nice, how do you play that..?

Drink up me hearties, Yo Ho!

Tänkte förgylla vardagen med ett inlägg! Whohooo, lyllo er va? ;) hehehh.
Nä, men helt ärligt. Har haft det för bra för att orka eller ha tid att skriva någe. I onsdags firades Vickans födelsedag på B@1, vilket var naaaajs. Nu är hon stor flicka. Torsdagkväll fick jag följa med henne och hennes mor + mors vän på musikal, We will Rock you. Vilket inte var helt fel det heller. Jag gillar musikal.

Hanna och Vickan åkte buss 

Fredag träffade jag Alina, vi åt Pizza på Pizza Hut och hade nog englands underligaste servitör. Han var inte särskilt trevlig heller. Det var däremot Alina :) (så stanna i London är du snäll, för jag kommer om en stund ;p)

Klockan 16.00 brittisk tid satt jag på bussen till Salisbury, otroligt nog! Jag sprang och sprang och kom typ aldrig fram. Eller, aa, fram kom jag ju, men det tog en jävla tid. Och jag är tidsoptimist. Jättemyket. träffade i alla fall Elin och Irene på kvällen, vi tittade på film och sov. Lördagen klädde vi ut oss till devils, häxor, katter, tjuvar och poliser och gjorde Salisburys gator osäkra. Nu är jag hemma i Fordingbridge igen. Känns ju sådär.. Men det var kul att träffa Thomas igen, har saknat honom lite om jag ska vara helt ärlig.



Tjuvelin trodde hon kunde rymma från Polisolivia, men fan heller, Polisolivia var helt klart överlägsen!

 
  
  


RSS 2.0