"You can go crazy there and not be recognized"

jag har barnprogramssånger på repeat i min hjärna hela tiden. Och jovars, det kan ju vara kul, men 27/7, njaaaaeeej. hade nog hellre haft något där uppe. Massor av sjukt bra affärsidéer eller något annat vettigt. Ooh, juste. Idag när jag skulle ut med komposten så hängde det en gigantisk jättespindel precis utanför dörren. Så jag ba; "hm, hej monsterspindeln, inte så trevligt att träffas. Jag stänger nog dörren och tar komposten en annan dag, typ när du är död och begraven." Och så stängde jag dörren. Fem sekunder senare öppnade jag den igen, bara för att jag var så fascinerad av att den var så otroligt äcklig.

Jag är sugen på London för tillfället. Jag vill har människor, massor av människor! Åååh, vad jag vill. Får lite ångest.


Happiness isn't happiness without a violin-playing goat

Har smått panik och ångest och vet inte vad jag vill. Hur ska jag veta det förresten? Och veta vad som är rätt? Vad jag borde göra? Hur det ska göras? NÄR det ska göras? Kanske bara ska ta ett djupt andetag och hoppa..?

Once upon a time

Har sovit i en och en halv timma, känner mig tung i huvudet och har halsont. Kanonkul! Ska ut i regnet om en halvtimma för att promenera och hämta T från skolan. Ärligt talat så hade jag hellre suttit kvar här i min vaaaarma säng. Har hängt en hel massa tvätt idag också. Bra jobbat om jag får säga det själv! hehh. Nä alltså, helt seriöst, jag vet inte vad jag ska skriva. Står helt stilla ;p

Men, snäll som jag är så bjussar jag på en av två bilder som jag tog i London. Enjoy ;)


Klockan är snart halv nio denna tisdag den 28:e september..

... och idag har jag varit här i precis en månad...

Tack för fina och peppande ord! :)

Jag mår bättre idag, bättre, inte bra.

Har dock vart på college och skissat på hus. eller inte hus. Men insidan av hus. Typ planlösningar och annat viktigt. Kreativiteten flödade inte hos mig, men det kanske blir bättre? kanske.

Lunchade med Elin och Jannike på starbucks innan det var dags att ta bussen hem för att plocka upp Thomas från skolan. Vi har lekt polis, pirat och kastat en gul ballong. Han är så härlig denna pojke! (mestadels i alla fall) Han håller handen och kramas och vill sitta nära. jag tycker om honom. Nu sover han i alla fall och pappan sitter där nere med en kopp te (har också en sådan här bredvid mig, bor ju trots allt i england). Ska nog titta Notting Hill nu, som Elin kom ihåg att ta med sig till mig! :D

Pusssss

inte helt lycklig alla dar

Jag vill ha någon som håller om min och säger att allt kommer att bli bra. För just nu känns det inte som att ensam är stark. Inte nånstans.


Borta bäst

Tillbaka fron London, har haft en awesome helg med för lite sömn. Så nu ska jag ta igen några timmar ;) Skriver en rad eller två imorgon.


Ha så kult på restaurangen

Nu drar jag, herrå!

London calling

Heeeey, ikväll sticker jag till storstan ;) heheh. Ikväll är det utgång som gäller, med Rebecca, som är au pair i London :)

Har gråtit en skvätt också, inte för min skull, utan för Annika som precis har förlorat sin bästa vän i cancer. Varken vill eller kan föreställa mig hur det känns.

Nu ska jag damtorka i Thomas rum, wish me luck.

Dagens outfit

för detta betalade jag sjutton, 17, etta sjua, pund. Asvärt (?)



ps Elin, såg just att vi fått med en step by step guide till hur man ritar. Hur bra är inte det på en skala!? :D Känner genast att de där 17 punden gav mycket mer! YEEEY!

btw

När jag hämade Thomas från skolan idag träffade jag mamman som skjutsade hem mig i morse. (wooow, hur stor är chansen liksom!? heheh, skoja) Ialla fall, hennes typ tvåårige son tog mig i handen när vi gick mot parkeringen, tittade upp på mig med sina stora blå ögon och sa "I like you". Ååååh, vad söt han var(är?)! Ville typ äta upp honom!


teatime

Idag har jag och Elin inhandlat linjaler, tejp och pennor för den blygsamma summan av 17  pund var. Typ dog för det ruinerade oss båda. Efter det träffade vi Jannike, Irene och en annan Au pair från Tjeckien. En manlig sådan vilket var lite ovanligt.

Har hunnit vara duktig också, tro det eller ej! Men hela huset har dammsugits, köket har städats och jag har dammtorkat nedervåningen. DESSUTOM har Thomas lämnats och hämtats från skolan (regnet öste ner på morgonen, tack och lov fick jag skjuts hem med en mamma, annars hade jag sett ut som en dränkt katt innan jag kommit hem.) Har barnvaktat tills Olivia kom hem vi halv sju, och nu barnvaktar jag igen för hon stack iväg på Yoga. IMORGON STICKER JAG TILL LONDONTOWN! 

 


Vad tar Ni för valpen där i fönstret?

bläk, astrött och sliten. Ändå har jag inte haft mycket för mig idag. Hängt tvätt, och diskat. typ.

På fredag är det i alla fall LONDON som gäller, kulkulkul! Sitter för tillfället och kikar på en bussbiljett som säger sig tillhöra Miss O Larsson, ah, det är tydligen jag det. Inte någon fancy engelsk ungmö.

Och juste, college, det var jag, Elin och typ en tjej till som inte räknas till kategorin Seniorer. Kan ju vara kul att spendera lite tid med Storbritanniens äldre befolkning. De har säkert samlat på sig massor av visdom under årens lopp, med lite tur kanske de delar med sig!

Tittade på en snutt av "Så som i himmelen" idag, fick lite hemlängtan och tänkte att jag kanske ska stanna hemma över nyår också. Planen är att åka hem den 11e eller 12e december och sen dra till London eller något annat kul plejs över nyår. Meeeen, alltså.. Får se hur det känns när jag ska boka biljetten. Som antagligen måste bokas snart om jag ska lyckas ta mig hem över huvudtaget.

Bläääh, orkar inte dessa rubriker

Jag mår bra, jättebra för att vara exakt. College imorgon och London på fredag. Min älskade Julia har landat i Sverige nu, efter tre månader i Barceloona. Tycker dock att hon kan pallra sig hit istället, för jag saknar henne mycket mycket. Jag och Thomas har haft roligt idag och inte bråkat ett endaste dugg. Jag har gjort allt bra och inte fått ett endaste klagomål. (Tror jag..?) I alla fall, jag börjar komma in i det här nu, och vi pratar mer med varandra. Jag och föräldrarna that is. Känner att jag måste ta ut mina linser nu, så alla vet. (herregus, har verkligen ingenting att skriva när jag till och med berättar att jag måste ta ut linserna). Okej, från och med nu ska jag äventyra massor så detta blir en spännande och intressant blogg att läsa. Eller så skiter jag i det och ni får ta vad ni får. Tacka och ta emot liksom.

:)

har precis bokat hostel inför helgens äventyr i London! Ska höra med mamman vilken tid hon kommer hem på fredag så jag kan kirra bussen också.

Imorgon börjar jag på College, tihi, känns kul! Det blir Interior Design. (som jag kanske nämnt tidigare?) Elin och Jannike ska också läsa samma kurs, så det blir finemang.

Nåväl, ska pallra mig ner och fixa lite lunch. Om jag hittar något ätbart.


Skämmes tamme faan!

Det här är PINSAMT!

Stannar i England de näst kommande 4 åren.

"This isn't short enough to be naughty in England"

Vet inte vad jag ska säga, så jag slänger upp en bild eller två från igår istället.


Truly irresistible

Har träffat mormoren och morfaren idag, kul! De var jättetrvliga och sjukt imponerade av min engelska. Mormorn sa att jag inte ens har lite svensk dialekt när jag pratar och morfaren frågade om vi pratar engelska hemma. Heheh, kändes bra. Kanske itne är så värdelös på att prata alla dar.

skulle egentligen träffa tjejerna ikväll, men planerna blev ändrade och nu sitter jag har och leker barnvakt. Sitter i mitt rum och äter glass ur förpackingen. Såndär glass som alla äter på film när de blivit dumpade. (det där lät nog mer tragiskt än vad det är, jag mår bra) Imorgon blir det utgång, taggar! :)



Det är dags igen, äntligen!



Två tummar upp

Dancing queen

Aaa, hej!
Igår hade vi au pair häng hos Jannike. Vi dansade till Wii fit, och om jag får säga det själv så ägde vi. Typ. Hade kunnat slänga upp en film, men tror inte att det är bra för någon. Varken för er som tittar eller får någon av dem som medverkar i filmen. Men eftersom jag känner mig lite extra generös idag så bjussar jag på en bild! ENJOY!



Idag städade jag en aning, så det blev glänsande, gnistrande och skimrande rent! Ooo, så jag är bra! Sedan bar det återigen av till Jannike där hon och Elin färgade hår.

Barnvaktar för tillfället, helst hade jag velat krypa ner under täcket och sova i flera dagar. I alla fall till ledighet. Meeen, det får vänta ett tag.
Puss!

OK, I've got it now

jag har lökiga ögon, för jag har hackat lök. Och det regnar ute. Skulle vilja hitta på något och busa litegrann, men blahh. Någon som vill busa? Hade vart najs att känna typ tusen pers här, då borde det ju vara någon av dessa tusen som vill göra något. Kanske kan läsa en bok. Eller titta på film. Eller städa mitt rum. Eller bädda sängen. Eller gå ut och dansa naken i regnet. Shit, känner mig sjukt kreativ!

Baby I can talk you down

Sjukt ovärda inlägg jag gör. Helt ärligt. Från och med nu ska jag sluta med det och bara skriva om vettiga saker. Eller alltså, kanske inte vettiga. Men "typ-vettiga". Som sagt, dags för sängen, jättemycket dags för sängen.

ps.

Hej Olivia



Du behöver inte gå långt men en kvällspromenad runt det närmaste kvarteret skulle rensa dina tankar. 

Spåkulan ljuger aldrig.

Detta fält måste fyllas i

I tre sekunder tänkte jag att det var dags för en film. Sen ångrade jag mig. För ikväll ska jag sova. Ooo, så jag är smart.


bä bä vita lamm

Ännu en såndär dag då det känns som att allt jag gör är fel. Måste alltid vara på spänn för att det ska bli rätt och alltid vara redo för att hjälpa till. Jag vill ju så gärna göra allt helt perkeft och alltid rätt, men näej, det gör jag ju inte. För jag är ju inte perfekt. Tyvärr. Aja, det blir säkert bättre eftersom :) Hoppas jag.

Imorgon ska jag till Salisbury College och anmäla mig till en kurs "Interior Design", verkar jättekul! :)

Who says I can't get stoned?

Klev upp med tuppen för att få på lilleman skoluniform, fixa tandborstning och knata till skolan. Hade tydligen inte alls behövt få min skönhetssömn störd det allra minsta. För fadern ska kirra biffen idag. Vilket i och för sig är otroligt skönt för jag är ledig fram till halv fyra, men som sagt, jag hade kunnat sova typ en timma till eller så. Hade inte klagat. Nåväl, jag är uppe och pigg som en lärka! (pffft, typ) Ska kolla lite kurser och så idag och se om det blir nåt litet plugg för min del i höst :)

ska vi liggaaaah?

Jag och Jullangullan skypar titt som tätt varje dag.

Julia: Asså, har jag typ missat nåt i Umeå?

Jag: asså, jag har typ legat på min baksida och hängt lite i stallet.. så..

Julia: Jaha. då har jag alltså missat att ligga.. heheeh.. med dig.. och att rida med dig...


This is where they used to park their cars in the olden days

Träffade Elin och Jannike i Salisbury igår eftermiddag. Vi sa hej till starbucks och fortsatte till en Thai restaurang. Dock var min mat en gnutta för stark för mig och jag tog typ tre tuggor. Eller ok, inte tre, men typ. Efteråt blev det bio, och jag kommer icket ihår vad vi såg för film, men den var bra och det är väl ändå huvudaken kan man tycka.

Tog bussen hem 00.10. Stötte på grannen , trevlig typ, och gick och la mig. (OBS! inte stötte på - stötte på, utan hej vem är du najs to mit jo.)


All I want is you, will you be my bride

oj, juste glömde ju säga att jag har hittat Honom nu, den rätte alltså. Ingen tvekan om den saken.



Ni är hjärtligt välkomna på vårt brölopp!

det var en gång en apa

Idag har jag spenderat hela dagen inomhus. Har städat huset från topp till tå och suttit i min säng och tittat på O.C. Och som det ser ut just nu så kommer nog kvällen inte bjuda på mycket annat  än just oc. england är grått idag, men det gör mig ingentigng, för jag känner mig också ganska grå.



Har lite hästlängtan också. Och "känna-mig-hemma" längtan också för den delen. Hade vart skönt att slippa bo på samma stänne som man jobbar, om jag ska vara helt ärlig.

I could really use a wish right now

Var ute med tjejerna igår. Kul! :) Just nu pågår städning, inte lika kul. Tänkte belöna mig själv med lite O.C när jag är färdig ;) För idag är det fredag = snart helg! Önskar dock att jag haft söndag ledig också, men icket. Ska barnvakta från 9-12.


Don't forget to have your picture taken with the bull

spåkulan säger: du har en hel del att göra på jobbet. Låt ingen störa dig.

Ah, ok, visst spåis, allt för dig likso



hej olivia! skulle inte du kunna skriva ett inlägg om dina bästa filmtips? kram anonym



Hej anonym! trevligt att råkas, eftersom att du nu frågar så snällt så tänkte jag dela med mig av en film jag tycker om. Och ehm, en förvarning bara, jag är tjej, jag gillar england och älskar London.

Film numero ETT:
BRIDGET JONES DAGBOK
Bara för att den är helt fantastisk och underbar och för att jag älskar den! Eller dom. För det finns ju två. Och det är ju bra när man känner sig sugen på lite Bridget (då menar jag inte sugen, sugen, utan mer ååh vad jag vill titta på filmen Bridget Jones) och redan har sett den.
Då kan man ju bara byta film och trycka på play eller hur man nu gör för att få igång den på bästa sätt. Helt perfekt ju!



Okej, eftersom jag känner mig så otroligt generös denna måndagskväll så bjussar jag på en till:

Film numero TVÅ:
NOTTING HILL
heheh, ja, den är bra. Jag gillar den. Och har nog sett den typ tremiljoner gånger och kan nästan alla repliker utantill. dock finns det bara en av den, men det är ok, för man kan ju se den två gånger på raken om man har lust! Lovley, eller hur!? :D

and off we go

Har lämnat Thomas på skolan, så nu ska jag göra mig i ordning och träffa den Österrikiska au pairen.

see yah


'You're a complete hero', she says, 'You're fantastic!'

det har varit en bra dag idag. Träffade Irene och emelie i klockan två då vi gick till Starbucks. Efter några timmar kom också Elin förbi och runt sextidfen satte jag mig på bussen hem


Så fort jag klev in genom dörren kände jag mig nedstämd. Så var det igår också. Och jag undrar hur jag egentligen hamnade här och om det verkligen är för mig. Jag kan ju inte ge upp efter en vecka, det vill jag liksom inte, men jag vill heller inte känna såhär så fort jag kommer hem. Får väl ge det lite tid antar jag... Jag vill ju stanna i England, vet bara inte om det här är det jag egentligen vill.


hej dagboken

Kom just hem från Salisbury och dess sprudlande nattliv ;) Det var galet skönt att komma härifrån ett tag! Har hängt med Thomas typ hela dagen, och ja, han är awesome, men hen är liksom fem år gammal.


Såg inte ut såhär ikväll. Men eftersom jag inte orkar sträcka mig efter kamerasladden som är en och en halv meter bort så bjussar jag på en charmerande bild från BALEN istället. Hur schysst är inte det på en skala!? Vavavavav?!!?!?

Började jobba typ 9.15 då vi följde med föräldrarna till deras konsertgrejs som de hade med kören. Vi tittade på när de värmde upp sina körare fram till typ elva då de hade rast, med rast menar jag att de drack te. Vi blev hemskjutsade av en av försäldrarnas kompisar. Hemma fixade jag lunch och sedan var det dags för kalas på en farm som låg typ långt bort åt.. fanders.. De hade hönor och tuppar och kossor och ponnyer och kalkoner och traktorer och inte alls fula traktorchaufförer. Kalkonerna däremot var faktiskt jättefula. Sorra kallisar, men ni är nog inte min typ :/ Det finns säkert andra som tycker att ni är fina :D Träffade en au pair från Österrike som bor nära mig! Helt perf tänker ni då och det gjorde jag också i en sisådär tre sekunder. Sedan berättade hon att hon åker hem på tisdag. Jag ba, happ, awesome. Vi ska i alla fall ses på måndag :) Och hon bjöd in mig att hälsa på, så vem vet, kanske blir en tripp till Wien innan jag åker hem över jul!

ps. jag har en stor fjäril i mitt rum. tänkte bara så ni vet hur modig jag är som faktiskt sitter här inne, helt ENSAM med den. Shit asså. Är typ imponerad av mig själv. Och då är jag helt seriös.. Ska till och med sova här..

guess what!

jag är barnvakt. hur kul är inte det på en skala!? Särskilt när barnet i fråga börjar grina var femte minut och ropa efter mamma och pappa. Nu sover han i alla fall. skönt kan jag tillägga. Och det gick faktiskt ganska bra trots tårar. Jag lovade att dom skulle komma upp och ge honom en kram när de kom hem, och berättade att vi faktiskt är ett team och har varandra. Han nickade och sa "yes". sen spelade, badade och läste böcker.

sneglar lite mot disken som står på bänken och funderar på om jag skulle ta tag i den. svar ja. Ooo så jag är duktig! (kan du tro dina ögon mamma!?) de har inte ens en diskmaskin så det är handdisk som gäller. (nu kan du nog inte alls tro dina ögon mamma, att jag gör det helt frivilligt!! shit asså.)


daa-aah?

I Florida är det enligt lag förbjudet för skilda kvinnor att hoppa fallskärm på en söndag.

Ahmen hallah, klart som korvspad, Hur skulle det se ut liksom!?


ahmen visst

det vibrerade just i min telefön. Den svenska. Tänkte, ooh, yes, kul JAG ÄR POPPIS! :D men icket. duger bara till jobb. Men ne, sorry, jag bor i ENGLAND för tillfället så tyvärr kan jag inte i helgen. ehhhe.



nämnde jag att jag bor i England?


- I want a magician with a cloak and a wand, or a knight with a sword, someone fearless

Idag har jag lunchat med tre andra Au pairer, det var mycket trevligt. Jättegulliga tjejer :) Vi köpte mat från Tescos och satte oss i parken vid Salisbury Cathedral.


Irene från Italien, jag, Adeline från Frankrike och Elin från Svea.

För tillfället är jag barnvakt. Tack och lov sover Thomas så jag gör lite som jag vill. Typ. I alla fall skönt att slippa leka hehehhh. Lyssnar på James Morrison och läser lite ur min bok, löööööve it. Känner mig lite rastlös för att vara helt ärlig, vill ut och busa litegrann. Aja, får busa en annan gång och snällt sitta här och se till att inte barnet blir kidnappat. Det vore ju lite drygt. Hade nog blivit utslängd.

Hittills har det varit jättevarmt och soligt vareviga dag sen jag kom hit! Inte illa alls, klagar inte. Men är sugen på höstkläder och shalar och jackor. Har hittat massa fint som jag vill ha. Men säg det inte till nån, tack.

When you go home tell them of us and say for your tomorrow we gave our today

I förmiddags hoppade jag på X3 bussen mot Salisbury för att spendera en dag med mig själv. Det var välbehövligt när man bor så nära inpå en familj. Det försa jag gjorde var att gå förbi en bokhandel, backa, titta och kliva in! Blev helt salig av alla dessa böcker (kalla mig tönt eller vad som helst, men det finns inget bättre än att öppna en ny bok för första gången!) Titta i alla fall runt länge och väl innan jag tillslut bestämde mig för att köpa en bok. "Before I Die" heter den och handlar om en tjej som är sjuk och vet att hon kommer dö snrt. Därför gör hon en lista på saker hon vill göra innan hon dör. (Tänkte plötsligt på dig mamma, och The Bucket list).

Anyway, storsade omkring lite och bestämde mig för att gå till Salisbury Cathedral. Chris och Olivia har sagt felra gånger att jag måste gå dit! Och oooooh, jag typ dooooog! Och hej, jag är kanske den mest känslosamma personen som någonsin satt sin fot på detta jordklot, men jag började grina det var så vackert! (det är ok att kalla mig tönt igen om man känner för det) Katedralen är över 900 år gammal och jag började tänka på alla som har gått där, pratat med varandra osv osv osv. (Och mamma,hej igen, dit tänker jag ta dig när du kommer och hälsar på!) Tyvärr glömde jag kameran hemma (ah, sa just hemma!) men är ledig på dagen imorgon så ska dit igen. Denna gången MED kameran.

Åt lite lunch på Caffé Nero samtidigt som jag började på min bok. Efter det gick jag runt ännu mer och köte lite onödigheter som inte riktigt behövdes men som är roliga att packa upp när man kommer hem, hehehhh. På tal om packa upp när man kommer hem, när jag gjorde det upptäckte jag att allt jag köpt är en aning rosa. Utom boken som tack och lov är blå.



ps. Pappa (vad mycket mammor och pappor det blev i det här inlägget) läget är STABILT, jag mår PRIMA! ds.

RSS 2.0