Sometimes it lasts in love, sometimes it hurts instead

det gick visst inte så bra för mig och mitt bloggande. Men jag tänkte som så att jag kan ju faktiskt slänga in ett inlägg dagen till ära (det är ju trots allt lördag). Jag håller på att laga mat, och jag verkar vara en mästerkock - minst! Lax står på menyn, och det både ser och luktar utsökt! (har dock inte vågat smaka än..) Igår var det utgång med pol kand gänget - även kända som mina klasskompisar eller liknande. det var en riktigt rolig kväll!

näej, det var allt för den här gången gott folk, det är dags att återgå till plugg (och avsmakning av laxen), wish me luck!

It's okay to be gay

Förutom att jag lyckats dra på mig en inte allt för kul förkylning, och en hosta som heter duga så är det fint. Fullt upp mer eller mindre hela tiden, är det inte plugg så är det nollning och är det inte nollning så är det stall och jobb som gäller. Men det är roligt, så jag klagar inte :) I Lördags var det jobb från sju till fyra, efter det gällde det att snabbt åka hem, duscha bort hästlukten och skynda till ålidhem för förkrök innan maskerad med de andra nollorna på båten. Det var en riktigt rolig kväll med indianer, präster, barnkalasare, midsommarfirare, marathonläpare och så vi - pride festivalarna. Jag lämnar det så. Vad som händer på båten, stannar på båten..?


everyone knows that's how you get famous

jag tänkte att jag ska försöka ta tag i det här igen, spännande. Jag är i alla fall hemma om det var någon som lyckats missa det. Har till och med tagit tag i livet till den grad att jag numera kan kalla mig student! vad som är ännu mer märkligt är att jag älskar det! Hjärnan som på senare tid skrumpnat ihop till något slags russin börjar komma tillbaka. Visst saknar jag engand, och människorna där. Vissa mer än andra givetvis.. om man får säga så?

För tillfället sitter jag i soffan och tittar på alla dessa bönder som söker fruar. funtar på om jag skulle skaffa mig en hästkarl. Kanske mest för hästarnas skull, för såna tycker jag ju om att pussa på :)
I alla fall, puss och kram.
ps. lyckades glömma min älskade laptop påbuss en i bournemouth sista dagen, så det blev för mig att ge mig ut på datorjakt tillsammans med Linnea. det var kul att spendera pengar på det liksom.. typ inte. Nåja, vi matchar i alla fall, jag och Linnea.

RSS 2.0