Come here, don't be stiff and proud

Nu drar jag iväg på arbetsintervju, wish me luck!

walking on sunshine eller liknande

jahaja, uppstigning klockan åtta för att dyka ned bland min kruslitteratur. Har lyckats plöja igenom x- antal sidor och väntar nu på att min kära sambo Julia ska komma hem så jag kan joina henne och hunden i det fina värdet.  Nä, nu har jag typ inget mer att skriva. Så spännande är mitt liv såattehhh.. aa.. men hejdårå.

godmorgon världen, vilken underbar dag!

skulle kunna börja med att citera mig själv faktiskt: "dagen började bra med att klockan ringde 06.15. Fuckkkk tänkte jag när jag insåg att det var helt sant att jag skulle kliva upp." dock ingen spinning denna morgon, utan jobb. heja heja. Minus 33 grader och tusen hästar som ska tas omhand. Hade kunnat tänka mig att spendera dagen på många andra sätt. Under täcket med tjocksockar är ett av dem.





OBSERVERA!!!!!!

jag bloggar fast jag inte har tenta! OMG! :O

I don't know how to tell you this but there's a chinese family in our bathroom

dagen började bra med att klockan ringde 06.15. Fuckkkk tänkte jag när jag insåg att det var helt sant att jag skulle kliva upp. Spinning med min vän Linnea stod på schemat, sagt och gjort, från 07.10 och 45 minuter framåt satt vi och trampade, och trampade och trampade, utan att komma varken framåt eller bakåt. Strongt jobbat i alla fall, och nu är det över för denna gång. USM firade 30 års jubileum och bjöd på mössa och frukost. Schyrre tyckte jag och min vän Linnea och tog för oss av båda! det resulterade i denna nytagna bild av mig själv och min alldeles nya mössa. Enjoy!
Nu tänker jag som så att det kanske är dags att traska till skolan för att få lite vägledning om hur jag ska styra upp livet. Sen tänker jag såhär också.. att det är svinkallt ute och inte så himla kul att gå hela vägen.. Å andra sidan så har jag ju en jävligt najs mössa.. faktiskt...

RSS 2.0