"I'm presenting the brand new episode of Chubby Charles"

det blev inget London i helg, det blev fredagsgym och southaptonshopping på lördagen. Och OM jag shoppade! Shit. Pengarna ba förvann. Men - Jag är väldans nöjd! ;) Blev ett stopp på IKEA där jag inhandlade diversa nödvändigheter så som knöckebröd, Kalles kaviar, sill och Marabou. Så idag har jag avnjutit en knäckebrödsmacka med kaviar och gurka Mmmmmmmmmmmmm...!

Tänke också passa på att berätta för allmänheten att jag för tillfället sitter på mitt element för att hålla värmen. Nu bränns min rumpa.

I don’t wanna be your lover for the weekend

Torsdag är min sista arbetsdag för i veckan, god bless för detta i veckan har jag varit hard working woman. Ja, jag vet, det är tisdag idag. Men barn har rackarns mycket energi. Anyway,  Eftersom att torsdagkvällar är studentkvällar här i Salle och jag och mina tyskor och italienskor är lediga på fredag tänkte vi prova på hur det känns med utgång just denna torsdagkväll/natt.

Fredagen tänker jag (mest troligt) tappert hoppa på bussen och sticka till Londontown. Vad jag ska göra där är ännu okänt, men jag luktar ett möjligt besök på Oxford Street. Var natten spenderas är även det okänt i nuläget, Salle eller London, det är frågan som nog min Börs (som vi säger på svenska) får svara på..

Och så Lördagen, shopping i Southampton står på schemat (beror väl lite på hur mycket tid jag spenderade på Oxford Street den där fredagen), men hallah, Ikea i alla fall. Och kanske Primark eller så.

Ah, sådär, jag vill ha helg. Men först, sängen. Nu.

Passar på att slänga upp en bild från sist jag sa Hej till London. Enjoy.



Det här med att vara Kvinna.

(inte nu för att jag ser mig själv som en kvinna, mer som en flicka eller tjej.)

Fick smått panik när jag upptäckte att mina tamponger var helt och hållet SLUT. Vände upp och ned på mitt rum, min neccecär och fickor av alla dess slag! Hittade tillslut en liten rackare i min undanstoppade resväska. Blev överlycklig och tänkte att nu kan jag sova lugnt i natt, utan att vara rädd att vakna upp i ett blodbad eller så. Berättade om min jakt för mamman i huset sa att hon hade några jag kunde få. Jag tackade och bockade eftersom jag insåg att jag inte skulle hinna köpa nya några förns klockan efter 18 imorgon. Fick dock en smärre chock när jag såg vad hon plockade fram till mig;


Var liksom beredd på mina småa, söta, tampisar. Men näej, här i England har man GIGANTISKA MONSTERTAMPONGER.

(nu är dom ju inte såhär stora egentligen, det är bara som det ser ut. Men jag var liksom inte riktigt med i matchen.)

Och nu vet alla det , att jag hade tampongkris här i afton och härmed lämnar vi ämnet för denna månad.


Orka vara tjejig liksom ba

Vi har haft tjejdag idag, S och jag. Shopping stod på schemat och jag har blivit släpad från affät till affär, den ena tjejigare än den andra. S inhandlade både smink, kläder och annat nödvändigt så som tuggumin. Själv spenderade jag ett pund på tofflor av nåt slag. De är blåa och sitter numera på mina fötter. Nu har S pappa tagit med henne på teater och jag har ätit min linsoppa i lugn och ro. Det var gott. Nu ska jag skura golv och sedan slänga mig på sängen med min BOK som jag inte kan slita mig ifrån ;p


What do you do when you need the loo in an English Country garden?

Har varit Au Pair hela dagen idag. Från morgon till kväll. Vi har bla hunnit med frukost, läxor, bibliotek, Caffe Nero,  lunch, kladdkakebak, Kladdkakeät (oooh så det älskade den!). Sedan har jag också hunnit stryka kläder, städa två toaletter, mitt eget rum, köksgolvsstäd, middagslagning och diskning. Tycker ändå jag har var hyffsat duktig. Nu väntar jag bara på att Pirresnirre ska sluta arbeita så vi kan pallra oss till gymmet. Blir naaaaaaaaaajsigt värre.

Lilla Landet Lagom

Igår tog jag min bok och kilade ner till Caffe Nero. I bordet snett mitt e´mot mig satt en familj som pratade engelska (ooh, nämen! I Engand, verkligen!?!) Helt plötsligt tyckte jag att att pappan sa "Sitt still" jag ba; ha, va? Nää.. Sedan började mamman prata svenska. Och jag ba; HAH, VA!? Joo... Kände mig lite hemma, och fick samtidigt lite hemlängtan. Hade inte hört svenska på nästan två månader, Live menar jag då.

Anyway, half term som sagt, dags att jobba igen.. Bara tre och en halv timmar kvar, sedan gymmet med Irrepirre.

Pussochkram



Svenska flicka

Those were the Days

Ikväll vaktar jag de små liven. Har tittat på Shrek 4 med mina äldsta och sedan schlängde jag dem i säng. För utom en jag-vill-ha-min-mamma situation som jag förövrigt löste alldeles uuuutmärkt, så har allt gått som smort (ta i trä!) funtar på att borsta mina tänder och krypa ner under täcket med min bok. För det blir nog ingen utgång för mig ikväll, även om det har vart lite kul att surroundas med männsker för en stund.


Irene, Stina, Janne, Elin och Jag själv, I Egen Hög Person faktiskt.

En gång, när vi var surrounded av männsker.

I was born a champion

Alltså usch vad jag suger på att uppdatera. Shame on me typ. Det är i alla fall ganska grått och regningt i Salisbury denna lördagförmiddag. Jag har hittat mig hästar och ponnyer att pussa på (inte just denna gråa och regninga lördagförmiddag, men sen sist jag skrev.) tre stycken närmare bestämt! Hästen, Barney ska jag börja hopptävla med, YAY!! Hur lovley är inte det på en skala!?!?!!?!?!? Mindre lovley är att jag åkte av i måndags och fick skjuts av ambulansen till akuten. Happy Valentines till mig liksom ;) Ingenting var brutet tack och lov, har dock en vääldigt låslagen högerarm och en uppskrapad rygg. Men äh, det blir nog fint tillslut ;) Längtar tills jag kan hoppa upp på hästryggen igen.

Det är Half term för barnen nu, vilket betyder jobb för mig och mina fellow au pairer. Det betyder också att jag inte får se min gorgeous som jobbar på gossens skola på evigheter! Inte på hela veckan faktiskt. För han sticker till frankrike. Score. Håller tummarna för att jag överlever ;)



Barney, Mattie och Kimmie.
Och familjen som äger hästarna äger också det ni ser i bakgrunden.
Där ska jag galopperna i framtiden ;)

Se på fan, Olivia har uppdaterat! OMG.

Håhåjaja gamle sjökapten. Skoja. På sant alltså. Skoja.
Jag mår bra. Leker med barn och andra. Som vanligt. Idag har jag haft en tvåårig klätterapa klängandes på mig hur länge som helst. Tur att han är söt. Med sina blonda lockar. jag gymmar varje dag. OBS! Böjade i typ lördags och fortsatte i tisdags. Imorgon ska jag till STALLET. Heja mig. Jag ska rida häst och mocka skit till ponnysar. Varje fredag. Tihihihhi. Nu längtar jag tills mina hästiga kläder kommer. Och min sportbh. Den har jag saknat hur länge som helst nu. Nu ska jag träffa engelsk vän. Det kan bli kul. Eller tråkigt. Hoppas på kul i alla fall. Helst skulle jag vilja krypa ner under täcket och sova.


Nämen, jag kan se mig själv. Ooo se spännande.

Blomma som är fin



Puss och kram i alla fall.


Is it the look it your eyes, or is it this dancing juice?



Detta är mitt knark för tillfället, I'm in love with it!

RSS 2.0