Red, White and Blue

Det är tydligen nån som har gift sig idag? England har fått typ fnatt eller nåt. Jag ser Union Jack när jag blundar och i huvet spelas God Save the Queen och Rule Britannia på repeat. Heja.



Kvällen har spenderats här på Harnwood Road där det varit streetparty för att fira de lyckliga tu. Jag hängde mestmed min tvååring som nästan tjatat hål i huvet på mig med sina Olivia hit, Olivia dit, Olivia kom, Olivia göm dig här, Olivia.. Olivia.. Olivia.. aah, ni hajjar läget va? Tur att han är söt min sockersmula ;)

 Dresscode; red white and blue 




Regrets and mistakes, they're memories made

Skulle inte ha några barn förns ikväll, och då bara för en timma eller så. Men näej, flickebarnet bestämde sig för att hon inte ville ha någon sleepover och komma hem istället. Så det är bara för mig att gilla läget, ta på mig ett leende och förbereda mig för en heldag på studsmattan med en galet frågvis sjuåring. Jag har i alla fall en långhelg att se fram emot. Från imorgon eftermiddag till tisdag är jag ledig. Wooop!
 

Jag, min flicka och äldsta pojke på Isle of Wight i söndags :)
Huset/slottet/palatset är Queen Victorias, där inne har jag strosat och det kändes som att jag flyttat in till nånting från Jane Austen - Loved it!







Min lillskrutt ;)


Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad. 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller" facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.
Du kan göra större skillnad än du tror.

akamp-alla-barn-bla-468-120


I like to move it move it

Dags att röra på fläsket - det blir Bodyattac :)



Kiss me on the sidewalk, take away the pain

Det är officiellt, jag har hemlängtan. Jag saknar att ha nära och kära i krokarna och att alltid ha någon att vara med. Förtillfället är jag förfärligt ensam. Irene är i Italien och Janne har som sagt åkt hem på riktigt. Och alla de andra som brukade vara här är också hemma ¨på riktigt. Om that makes sense at all. Just nu vill jag vara hemma, med typ tusen vänner och skratta. Jag känner inte för att vara ensam, i "mitt" rum och inte göra någonting alls.

Okej, slut deppat.

Jag har ju faktiskt haft sverige besök för inte så längesen, mamma och syster kom och sa hej inågra dagar. Det var mysigt :)





Anyway, ska väl hoppa i säng eller nåt. Imorgon är det jobb som gäller. Och juste, hängde på isle of wight i helgen, tänkte slänga upp en bild eller två imorn kväll :)
pussssssssn

and I know that you're somewhere thinking of me

Och så var vi två kvar.. Imorse var det dags för Janne att åka hem till Tyskland. Det var en jobbig och tårfylld morgon. Usch, jag saknar henne redan, vill inte ens tänka på att det kommer dröja sjukt länge innan jag får träffa henne igen :/ och att det inte längre är bara fem minuters promenad mellan oss.

Igår kväll var det i alla fall utgång, Irene, Jeff, Jannike och jag. Det var en av mååånga bra kvällar! Och usch, nu saknar jag henne igen. Måste nog sysselsätta mig med något. puss.

RSS 2.0