Hon har ett sätt att säga aha, mhm, jag inte trodde fanns

har åkt på en otrevlig halssmärta osv osv. Lovade i alla fall mor min att besiktiga bilen idag. Tvingade med mig moster som vet hur man gör och för att göra en lång histora kort så visade det sig att det var imorgon besiktningen skulle äga rum. Kul.
Min kära sambo och bästaste vän har städat här, det glänser i varje hörn och disken är 100% ren! Puss kan man säga till henne, bra jobbat, och tjusigt Jullan! :D möttes dessutom av TVÅ överlyckliga hundar när jag låste upp dörren, en liten och en stor. Nu sitter vi på soffan och njuter av livet.

Du och jag under täcket, baby, ska vi göra nåt äckligt

Nu har det gått för långt. Man borde sova när det är natt. Men nej. Julia och jag är som kärringarna mot strömmen. Eller vampyrer. Nattugglor. Fladdermöss(?). Aah, hur som helst, vi är fortfarande vakna. Skönt för mig att jag inte behöver lämna sängen innan tolv imorgon om jag inte känner för det. Mindre skönt för Julia som börjar klockan åtta. Vi satsar i alla fall på klockan tre nångång. Lämpligt tycker vi. Vi har ätit kladdkaka och wok grönsaker. Inte tillsammans som tur var. Hade varit äckligt.. Baby. Nu ska jag återgå till nattsuddandet. Sängläderna är förresten i tvättmaskinen. Tvättade. Men blöta. Kan tycka att det känns ytterst olämpligt faktiskt.
nattuggla av rang, här i ett dimmigt Strömsholm

Tasty like a rainbow, she's got the look

Tänkte pallra mig ut i solskenet strax, tar med mig mitt orangea hår. Tänkte att jag skulle försöka få tillbaka min blonda färg, just nu är jag som sagt inte blond, utan orange med glut i botten. Får försöka fixa till det så gott det går och hoppas att ingen märker att det ser förskräckligt ut ;)
Krilleponken var på visit från Oslo i helgen, det blev utgång på Scharinska med honom och hans umedalsvänner. det var trevligt, men jag har hittils aldrig lyckats med konststycket att ha kul på Scharinska. Det blev tidig hemgång med stopp på Max istället. Inte helt fel det heller faktiskt.
aaa, men nu ska jag som sagt pallra mig ut på promenad i solen. Kanske drar på mig en mössa, eller så bljuder jag på mitt hår, kanske kan locka fram ett leende hos någon. dagens goda gärning liksom. Ja, så får det bli!
Före:
Efter:
Har i alla fall bokat tid hos frissan på onsdag, pjuh.

RSS 2.0