den sista juli

Ikväll är det dags för våran hejdåvadnikommersaknarossfest. Just nu är det bara 7 pers mer än vad som får vara i lokalen, så vi håller tummarna för att det stannar där! Igår kväll målade jag och Ebbis med vattenfärg, gult och blått, på banderoller som ska sättas i var askreativa och det märtes verkligen att vi har gått på midgård! Man hade till och med kunnat tro att vi gick bild och form, så awesome var vi!







Jag kände att det skulle vara gott med lite exotiska frukter och
bestämde mig för att ta en slurk.




sverige fosterland

Ska träffa Ebba ikväll för lite planering inför Sverigeavskedsfesten på lördag. Håller tummarna för att alla rymms utan att vi behöver ligga på varandra, skulle kännas lite för perverst om jag får säga det själv. Seriöst, imorrn är det exakt en vecka kvar tills hon tar sitt pick och pack och säger HEJ till Seciliens huvudstad. Inte illa! Själv måste jag som jag kanske har sagt typ hundrafemtielva gånger tidigare vänta i ytterligare tre veckor efter att hon lämnat mig. Schyrre Ebba, verkligen.

Näe, nu måste jag dra mig mot stallet om jag ska hinna pussa lite på ponnyn och rida en aning. När min kära mor har slutat jobba ska vi ut på resväskeshopping, för har en känsla av att det kommer behövas en sådan inom en ganska så snar framtid.

Ouh, juste, hängde med min älskade Julia igår (på skype naturligtvis). Agerade spy alert åt henne medans hon var och handlade ingredienser till sin kladdkaka. Vi bakade tillsammans, hon sin kladdkaka och jag min tårta som blev gul.





ingen rubrik

31 dagar kvar , exakt en månad med andra ord. ooooouuh, inte illa ! ;)

hej jag har ingenting att göra..

..så jag tänkte glädja mina typ två bloggläsare med ett exeptionellt inlägg! (nu ljög jag, hade faktist hela FJORTON läsare här om dagen.) Grattis till er! (Och lyllo er, som hittat typ världens bästaste blogg ever.)
Nä, men skoja baaaaa. Jag sitter här i min älskadeste säng med typ oljigt ansikte och asful t-shirt. Säxy om jag får säga det själv. Har visst glömt att torka upp blodet fron golvet också, hur fräscht känns inte det på en skala!? Är garanterat sverigest fräschaste flickebarn. det ni! det är det minsann inte alla som är!!

Och bläää vad jag är taggad på england nu. Fem veckor kvaar, shalalalala. På Lördag har vi vår sverigefest, det blir kuligt. Dock vet vi inte hur vi ska få plats. Det är för mycket folk! Kan kanske några offra sig (typ 20 pers) och stanna hemma? Typ.

Anyway, Puss och kram janbanan. det här var roligt.


och det kom bloooooood

Igår när jag skulle slänga på mig stallkläderna så upptäckte jag spår av BLOD på mitt golv! Förmodligen har jag tittar för mycket på äckliga filmer, för min första tanke var att kolla upp i taket för att se om det var därifrån det hade kommit.. (det var det inte) Min andra tanke var att jag hade fått mens, en väldigt droppande sådan. (så var det inte heller) det visade sig att det var min pektå som var boven, den blöddde hur mycket som helst! Hur nu det kom sig.

Imorse vaknade jag i alla fall strax efter fem av att vädret inte var så najs. Det regnade nanting och jag tyckte mig höra en åskknall. Mamma, som skulle jobba, hade precis klivit upp och hon berättade att det varit värsta ovädret hela natten. Shit, tänkte jag, och hoppade upp ur sängen. Gipsy har stått ute hela natten ju. Det hela slutade med att mamma skjutsade mig till stallet så jag skulle få kolla om det lilla livet var ok. Det var hon, såg bara hejdundrande förvånad ut när jag kom. (Kändes också rackarns glad över att jag slängde på henne ett täcke det sista jag gjorde igår kväll)


snoddde denna av Julia, som jag saknar en aning.


egentligen, borde jag sova

Jag har börjat skriva packlista. Typ fem veckor i förväg. Vet inte om det är riktigt normalt. Hur som helst, jag har kommit på att det är sjuukt mycket jag planerar att få ner i en resväska - och jag har inte ens en resväska. Inser ju att allt inte kommer kunna följa med, men hur f*n packar man för 10 månader. Det är liksom höst, vinter, vår och sommar, ehm, hej? 20 kg. Jepp. Det här kommer bli kung. Och som sagt, måste skaffa väska, det kostar en förmögenhet. Senast jag kikade hur mycket det fanns på kontot var det inte en förmögenhet. (meen, jag fyller ju år om fyra dagar, kanske trillar det in en slant då om jag har tur? ;b )


En ponnyflicka

I förrgår hämtade vi Gipsy från Hörnefors (tack Rebecka!) så nu står hon här och äter gräs och ser allmänt söt ut :) Var ut och red igår, det gick hur bra som helst! Endast en gång började hon med sina hej-jag-tycker-att-det-är-kul-att-backa-ner-i-diket-och-stegra fasoner, men det gick över snabbt, hon hann inte ens ner i diket ;) Måste hitta mig en häst i England, annars vettetusan om jag kommer överleva...


Jag älskar henne så mycket det gör ont!


På hemvägen stannade vi (jag, mamma och syser) och sa hej till kossorna. De sa hej tillbaka och slickade lite på min hand.



ps. 38 dagar kvar till den 28 augusti. Och jag har typ en hundring att leva på fram tills dess. Kan bli spännande.




nattbad

Ikväll var jag och Matilda och tog ett kvällsdopp i Stöcksjön. Det var trevligt, även om det var en aning mer folk där än vad vi hoppats på.

Taggen är i alla fall tillbaka, och nu vill jag inget hellre än att åka på dirr! (så fort jag har packat alltså)



håhåjajaa

Just nu känns det sådär "borde jag inte göra något annat istället". Asdrygt. Jag hade tillexempel kunnat flytta med Hanna och Vickan till London i september och skaffa mig ett jobb där. För egentligen är det ju dit jag vill, därför undrar jag om jag verkligen slänger mig in i rätt grej?

Å andra sidan, jag skulle aldrig ha åkt till detta lilla samhälle annars, och jag kanske kommer trivas sjukt bra! London finns ju faktiskt kvar, så vad är det egentligen som brådskar? Kan ju åka över en helg lite då och då, 90 minuter är inte överdrivet lång resetid. Men ändå...


ebbabe

Kvällen har spenderats med Ebba, igen. Vi hängde på ÖB och i hennes hus. Det var kul.


götet

Ebba och jag har suttit på Café Göteborg i sisådär 5 timmar. Det blev mest Au Pair snack och vi har kommit fram till att hon har en hel del att stå i innan hon drar till Sicilien den 7:e. Jag vill också åka den 7:e.
Vårt Sverige-party är i alla fall bokat. Vet inte om det är flipp eller flopp att man har en avskedsfest för sig själv. Det 31/7 är det hur som helst dags!



Vi skakade  iallafall hand på att skippa sötsaker fram tills sista juli, tre sekunder senare serverades geléhallon och efter det blev vi bjudna på cola. (jag som inte ens dricker cola, heja!) Äh, vi får börja imorrn istället. Som vanligt.





tjuvstart

Okej, egentligen hade jag ju inte tänkt börja med det här innan jag har båda fötterna på Englesk mark, men hallå, en liten tjuvstart har väl ingen dött av? Det är ju trots allt knappt sju veckor kvar tills jag sätter mig på planet som ska ta mig till Heathrow och England där jag kommer spendera de 10 kommande månaderna.

Ibland funderar jag på vad det egentligen är jag tänker ge mig in i och ibland vill jag inte alls, men för det allra mesta är jag bara galet taggad! Det känns lite som det gjorde inför studenten; man vet att dagen kommer, man har längtat och taggat huuuur länge som helst men ändå känns det som att allt bara är fantasier.

Önskar att tiden ville gå ganska jättemycket snabbare än vad den gör för tillfället!


RSS 2.0