It's just another day for you and med in paradise

Traffade Linnea for att ata Lunch igar, det blev italienskt, huuur gott som helst :) (OBS! Lagg marke till att jag har hittat ogonen till min smiley nu, kanner mig sjukt duktig!) Vi satt och pratade i flera timmar pa Vapiano, det var jattemysigt! Efter det var det dags for mig att aka hem och ta en dusch. Skulle ju mota lovley Hannabixo och Vickan. Tog mig till Picadilly dar Hanna motte mig och vi tillsammans traskade till B@1. dar stannade vi till stagning, da drog vi oss till Hannas valdigt italienska place. Blev bjuden pa pasa och pesto till och med. Fick sen lov att ta taxin hem, vilket kanske inte var det basta for min planbok. Far halla igen pa nagot annat istallet helt enkelt, for det var nog ett smart drag anda. Nu ska jag ut i solskenet och njuta av att vara har! Ikvall ska jag traffa Jannike och hennes tyska van, kul! :)



Oliv och Kraka

Kommentarer
Postat av: elinpe

Jag vill också vara med och leka!!

2010-10-25 @ 12:36:20
URL: http://elinpe.blogg.se/
Postat av: julia

jag med!

2010-10-25 @ 12:55:28
URL: http://juliefuse.blogg.se/
Postat av: troll

jag tycker det saknas ett troll där till höger! hälsa kråkan att det kan bli svårt att fixa osten, fråga henne om hon inte har något bättre önskemål?

2010-10-25 @ 18:53:30
Postat av: Alina

JA, kan vi ses i helgen? :) Bor du inne i London nu förresten? Eller fattar jag fel?

2010-10-25 @ 19:35:05
URL: http://gretalina.blogg.se/
Postat av: Alina

Okej, trivs du inte där?

Jag är ledig på fredag, men du åker på dagen eller?

Annars slutar jag fyra alla dagar. Dock jobbar jag kväll (börjar sju) tisdag och torsdag. Och ska på Ung i London (i Svenska kyrkan) på onsdag kväll.

Hehe, nåt som passar? :)

2010-10-25 @ 23:20:50
URL: http://gretalina.blogg.se/

speak up:

vem?
latmask?

mejl

din blogg:

vad?

Trackback
RSS 2.0